Karem Faus guanya en el Real de Gandia i es proclama virtual campiona del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna

La corredora del CA Safor va completar diumenge passat les 12 carreres reglamentàries per a puntuar, amb victòria absoluta en 10 d'elles. Salva Gomar queda en segona posició en la general masculina. Neus Mas queda segona en una 10K de Vera (Almeria) i primera en la Mitja Marató d’Alcoi.

Arribada a meta de Karem Faus en el Real de Gandia. / Foto: Kike Aracil.

 

La corredora del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport Karem Faus va guanyar en categoria femenina la XVIII Cursa Popular Penya Real, que es va disputar diumenge passat en el Real de Gandia, i amb un temps de 33:02 sobre una distància de 8.000 metres. Amb esta victòria, i a falta de dues carreres, Faus s’ha proclamat virtual campiona del III Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna.

 

Grup del CA Safor Delikia Sport en la cursa del Real de Gandia. / Foto: Kike Aracil.

 

Fins a la data, Karem Faus ha guanyat les carreres de Barx, Almoines, l’Alqueria de la Comtessa, Oliva, Daimús, Palma, Ròtova, Beniflà, Beniarjó i el Real de Gandia. Va quedar en segona posició a Simat de la Valldigna i va ser cinquena a Xeresa.

 

També va destacar en la classificació masculina del Real Salva Gomar, que va ser segon en la general i primer en categoria Sènior, amb un temps de 26:48. En total van participar vora 50 corredors “groguets”. Uns altres podis per categories van ser els de Suni Perales, 3a en Veteranes C, i Charo Pérez, qui va ser 3a en Veteranes D.

 

Neus Mas, primera a la Mitja d’Alcoi. A la dreta, José Vicente Mocholí i Pilar Oltra en el Pas Ras al Port de València.

 

D’altra banda, José Vicente Mocholí, Pilar Rubio i Pilar Oltra van participar diumenge en el 31è Pas Ras al Port València, per la platja de la Malva-rosa i l’entorn de La Marina, amb una distància de 10.000 metres. I Neus Mas continua en plena forma. Dissabte l’atleta crevillentina va ser segona a la Carrera de Navidad de Vera (Almeria), amb 39:05 sobre una distància de 10.000 metres, i el diumenge va guanyar la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros, a Alcoi, amb un temps de 01:24:28, a un ritme de 4 km/mn.