L’ESCOLA DEL CA SAFOR DELIKIA SPORT ACONSEGUEIX 5 MEDALLES I 1 MÍNIMA  AL PROVINCIAL CADET EN PISTA COBERTA.

Borja Ortega aconsegueix la mínima en els 1.000 metres llisos per al Campionat d’Espanya en Pista Coberta.
Borja Ortega, Claudia Martinez, Daniel Ros i Carlos Pellicer

Aquest passat diumenge 26 de febrer pel matí al velòdrom Lluís Puig de València, l’Escola del CA Safor Delikia Sport participà en el Campionat Provincial Cadet en Pista Coberta.

L’atleta masculí més destacat va ser Borja Ortega Savall que amb una marca de 2’46’’81, es va proclamar campió provincial de 1.000 metres llisos, i a més a més, va aconseguir la marca mínima per al Campionat d’Espanya en Pista Coberta, que se celebrarà els dies 18 i 19 de març a la ciutat d’Antequera.

També cal destacar en la categoria masculina el segon lloc optés per Carlos Pellicer en triple, amb un bot de 9,20 metres, i el tercer lloc de Dani Ros en perxa, amb un bot de 2,50 metres. Van prendre part en la competició els atletes Jorge Boscá i Alberto Fajardo en 60 m.l. i llargada; Manel Soler en 300 m.l. i llargada; i Joan Migueles i Òscar Gimeno en pes.

L’atleta femenina més destacada va ser Claudia Martínez Olcina que es va proclamar campiona provincial en triple amb un bot de 10,92, i va obtindre el tercer lloc en llargada, amb un millor bot de 5,01 metres.

Van prendre part en la competició Alba Ortega en 60 m.l i 60 m.t.; Olga Bosch, Ana Martínez, Eva Estruch i Marina Sastre en 60 m.l. i 300 m.l.; Almudena de Quero en 60 m.l.; Claudia Escrivá en perxa i 60 m.l.; Aina Olaso en pes i 60 m.l.; Núria Cano en alçada; Laia Almenar en llargada i pes; i Andrea Vercher en llargada i triple.

Enhorabona a tots els atletes i als seus entrenadors!