Neus Mas es proclama campiona autonòmica en els 10.000 m.l. pista

L'atleta va competir en la Reunió de Fons, dissabte passat a Torrevella.
Neus Mas amb una de les seues dues filles, Marta.

Dissabte passat es va celebrar a Torrevella la Reunió Autonòmica de Fons 2021, que també era campionat autonòmic de 10.000 m.l. en pista. En la categoria femenina d’esta prova es va imposar Neus Mas, amb un temps de 37:18. En el control dels 5.000 m.l. va ser primera Carla Breco (18:51) i també va participar José María Martínez, amb 18:52.

Neus Mas continua en forma però, com molts esportistes federats, en una temporada marcada per l’escassetat d’oportunitats per competir i per la falta de curses populars. La cursa de Torrevella va ser la seua segona competició de l’any, després que al gener fera un 3.000 a Petrer.

 

A tot açò cal afegir la dificultat que té la de Crevillent per a compaginar l’esport amb la seua professió, mestra, i la seua faceta de mare de dues xiquetes menudes, de 16 mesos i 4 anys. «És complicat entrenar, però no vull deixar-m’ho, aprofite sobre tot el cap de setmana, perquè entre setmana hi ha dies que no puc dedicar més de 30 o 40 minuts», assenyala. Els seus pròxims objectius són el circuit autonòmic de cross (en el cas que la federació ho reprenga), i el Campionat d’Espanya de 10.000 m i II Milla Màster, a Sabadell, al maig, per al qual estaria ja classificada.

Traducir