Ángela Casanova puja al podi en el trofeu de l’Espada Toledana

La marxadora cadet va aconseguir la tercera posició en els 5.000 metres pista amb un crono de 26:45. La prova es va celebrar diumenge passat a Toledo. Andrea Abad obri el circuit autonòmic de camp a través en Sant Joan, amb una segona posició en la seua nova categoria, la Sènior.

La jove marxadora de Club d’Atletisme Safor Teika Ángela Casanova va participar en el XXXII Trofeo de la Espada Toledana, que es va celebrar el passat diumenge, 17 de novembre, a Toledo, una de les proves més prestigioses de la marxa atlètica espanyola.

Casanova va competir en la categoria Sub16 (cadet) i era la seua primera prova de la temporada, tot i que és un torneig que ja coneix, perquè era el seu tercer any en el mateix. L’atleta entrenada per Pau Roig va completar la distància dels 5.000 metres en pista en 26 minuts i 45 segons, i va pujar al podi com a tercera de la seua categoria. Ja tenia una mínima nacional valedora per al IX Campionat d’Espanya de Marxa d’Hivern de Promoció, que es disputarà el pròxim 7 de desembre a Azuaga (Extremadura).

Casanova en el podi, i amb el seu entrenador, Pau Roig.

D’altra banda, diumenge passat es va celebrar el Cross de Sant Joan, que va inaugurar el Circuit de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana, composat esta temporada per 11 proves puntuables. Fins allà es va desplaçar Andrea Abad, guanyadora en l’anterior edició del circuit en categoria Sub23 (promesa). Abad, que ara competeix en el seu primer any de Sènior, va ser segona d’esta categoria amb un temps de 21:06. La pròxima escala del circuit serà Vinaròs, este diumenge, on també hi participarà.

Andrea Abad en el Cross de Sant Joan.

A Sant Joan també competiren amb el CA Safor Teika Elia Mulet (Sub14), Carla Miralles (Sub16), Rosa Castellano (Sub16), Carla Bolufer (Sub18) i Manuela Jiménez (Sub20), entrenades per Andreu Bertomeu, de l’escola Temps d’Esport.

Traducir