Bona actuació dels juvenils en el Campionat d’Espanya Individual

Binta Kelle va ser sisena d’Espanya en els 100 m.l, i també competiren Daniel Jiménez, Ángela Casanova i Alejandra Álvarez. La prova es va celebrar el cap de setmana passat a Jerez.
D’esquerra a dreta Daniel Jiménez, Ángela Casanova, Alejandra Álvarez i Binta Kelle, a Jerez.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar representat amb quatre atletes en el Campionat d’Espanya Sub18 (Juvenil) Individual a l’Aire Lliure, que es va celebrar el passsat cap de setmana a Jerez de la Frontera (Cadis).

 

El resultat més destacat va ser el de Binta Kelle, entrenada per Andrés Denia, que va ser sisena d’Espanya en elsss 100 metres llisos amb 12.42, un gran resultat, sobretot tenint en compte que entre el març i l’abril va estar lesionada. L’atleta va començar competint en la primera eliminatòria dissabte al matí, on va ser tercera amb 12.41, cosa que li va donar l’accés directe a semifinals. A la vessprada va ser també tercera en la primera semifinal amb 12.42, aconseguint el pas a la final. En totes les cursess va competir amb vent contrari, cosa que li va impedir millorar la seua millor marca personal, que està en 12.37.

 

D’altra banda, Daniel Jiménez, atleta preparat per José Clavier, no es va ficar en la final de javelina per molt poc, i va quedar nové en la semi amb 52.25, la seua millor marca personal. El jove, que era repescat com a darrer atleta per la RFEA, va acaronar ser finalista.

 

Hi hagueren dues xiques més; Alejandra Álvarez, preparada per José Miguel Barrios, que va ser la 12a en javelina (32.06 m), i Ángela Casanova, esta temporada entrenada per Amparo Rico, que va quedar la 20a en els 5 km marxa, amb un crono de 27:54.11.

Traducir