El club viatja este cap de setmana al Campionat d’Espanya Juvenil amb quatre atletes

Daniel Jiménez, Alejandra Álvarez, Binta Kelle Watt i Ángela Casanova estaran a Jerez de la Frontera. També hi haurà presència grogueta al nacional màster, a Arona (Tenerife), amb Manuel Pala i José María Martínez.
Un grup d’atletes en la final de la lliga nacional de clubs, diumenge passat a Gandia.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika desplaçarà els propers caps de setmana als campionats d’Espanya als atletes que han aconseguit esta temporada mínima nacional en les seues respectives categories. La ronda comença este cap de setmana amb el Campionat d’Espanya Sub18 (Juvenil) Individual a l’Aire Lliure, que es disputa a Jerez de la Frontera (Cadis).

 

Estan inscrits quatre atletes ‘groguets’: Daniel Jiménez i Alejandra Álvarez, en javelina, Binta Kelle Watt, en 100 metres llisos, i Ángela Casanova, en els 5.000 metres marxa.

 

També hi haurà presència ‘grogueta’ en el Campionat d’Espanya Màster, que se celebrarà a Arona (Tenerife), amb dos atletes; Manuel Pala (100 m.l. i 100 m.t.) i José María Martínez, que competirà en els 3.000 metres obstacles.

 

A més, dissabte a València, a l’estadi del Túria, vora 40 joves competiran a l’autonòmic absolut, i per a molts ja serà l’última prova de la temporada. I també dissabte, al matí, el club estarà en el provincial individual Sub16 (cadet), a Torrent, on hi haurà 40 esportistes més.

Traducir