Bronze per a Óscar Gimeno en martell en el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs Menors

El jove, en categoria júnior, va ser tercer amb un llançament de 63,14 metres. Aina Olaso va ser quarta en javelina, amb 40,64 metres. L'esdeveniment es va disputar el passat cap de setmana a Castelló. Alberto de Oliveira va quedar seté en triple salt en el nacional absolut en pista coberta, celebrat a Madrid.
Óscar Gimeno, amb el bronze, a Castelló.

Óscar Gimeno, del Club d’Atletisme Safor Teika, va aconseguir una medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors, disputat el passat cap de setmana a Castelló, en dues pistes diferents per raons de seguretat degut a la pandèmia. Gimeno va ser el dissabte tercer en categoria Sub20 (Junior) després de llançar el martell de 6 kg a 63,14 metres, millorant la seua marca personal.

 

El mateix dia també va competir Aina Olaso (Sub20) en javelina (600 g), que va ser quarta amb un llançament de 40,64 metres, a 40 centímetres de la tercera plaça, millorant també la seua marca. Tots dos atletes pertanyen al CA Safor Teika tot i que s’entrenen a la Garbí Throws Academy, que dirigeix ​​Juanvi Escolano.

 

Alberto de Oliveira a Madrid. A la dreta Aina Olaso (foto d’arxiu).

 

D’altra banda, l’alacantí Alberto de Oliveira va participar en el Campionat d’Espanya Absolut d’Atletisme en Pista Coberta, celebrat el passat cap de setmana al poliesportiu Gallur, a Madrid. De Oliveira va competir diumenge en triple salt, quedant seté a la final, amb un registre de 14,84 metres.

Traducir