Carlos Ferrando presenta este dijous en directe la segona part dels exercicis ‘Queda’t a casa’

L’entrenador del club es connectarà des dels seus perfils d’Instagram i Facebook per a fer una demostració de la nova tanda de sèries.

El Club d’Atletisme Safor Teika continua proposant exercicis físics per a practicar a casa durant la quarantena, adreçats tant als socis com a públic en general. Des que es va decretar l’estat d’alarma per l’epidèmia del coronavirus, l’entrenador Carlos Ferrando està proposant unes sèries de mobilitat, reforç postural, salts i intensitat amb l’objectiu de fer més suportable el confinament domiciliari.

 

Del 16 al 22 de març ja va proposar una sèrie, a través d’un vídeo explicatiu, i per a estos dies ell mateix, si la tecnologia ho permet, realitzarà una demostració en directe este dijous, 26 de març, a les 20 hores, connectant-se des de sa casa a través dels seus perfils d’Instagram (@carlosferrandogarcia) i Facebook. Amb esta iniciativa el club vol contribuir a què la ciutadania estiga en forma i al mateix temps complir amb les recomanacions de les autoritats.

 

Els exercicis proposats.

Traducir