Deu medalles en el Campionat Provincial Individual Cadet en Pista Coberta

Van ser or Joana Escrivà (pes), Ángela Casanova (3.000 m. marxa), Irene Escrivà (perxa), Alejandra Álvarez (triple salt), Andreu Almenar (triple salt), Jordi Miret (alçada i llargada), i es penjaren la plata Andreu Almenar (llargada), Yaiza Juan (3.000 m. marxa) i Olivia Burguess, en alçada. Mínimes nacionals per a Irene Escrivà en perxa i Ángela Casanova en els 3.000 metres marxa.
Joana Escrivà, Olivia Burguess, Yaiza Juan, i Alejandra Álvarez.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va obtindre 10 medalles (set d’or i tres de plata) en el Campionat Provincial Individual Sub16 (Cadet) en Pista Coberta, que es va disputar dissabte passat a l’estadi Lluís Puig de València. El club va desplaçar a un total de 34 esportistes.

 

Van ser or Joana Escrivà en pes amb 10,05 metres, Ángela Casanova en els 3.000 metres marxa amb una marca de 15:20.91, Irene Escrivà en perxa amb un salt de 3 metres, Alejandra Álvarez en triple salt amb 10,59 m., Andreu Almenar en triple salt amb 12,86 m, i Jordi Miret, que es va penjar dos ors, un en alçada amb 1,80 metres, i un altre en llargada amb 5.87 metres. Tant Ángela Casanova com Irene Escrivà aconseguiren mínimes nacionals en les seues respectives disciplines. El Campionat d’Espanya es disputarà els dies 21 i 22 de març a Madrid.

 

Andreu Almenar, Jordi Miret, Irene Escrivà, Ángela Casanova.

 

Andreu Almenar, a més de l’or en triple, va ser plata en llargada amb 5,83 metres. Unes altres plates van ser per a Yaiza Juan en els 3.000 metres marxa amb 15:28.21 i Olivia Burguess en alçada, amb 1,51 metres. També participaren Marcos Ferrer, Kevin Llano, Joaquim Piqueres, Antti Savinen, Lluís Ripoll, Alejandra Pérez, Marina Ibáñez, Alicia Crespo, Carla Miralles, Andrea Fernández, Raquel Ibáñez, Alba Gantes, Paula Matoses, Blanca Esteban, Vera Maxwell, Esther Devesa, Melany Giraldo, Remedios Llácer, Claudia Esteban, Carla González, Mireia Pérez, Miriam Vercher, Maria Feliu y Carla González.

Traducir