Dues medalles en el Campionat Provincial Infantil

Van ser or Érika Llorca en els 1.000 m.l. i Carla Galdón en salt amb perxa. La prova es va celebrar dissabte passat a Gandia.
Carla Galdón i Érika Llorca.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues medalles d’or en el Campionat Provincial Individual Sub14 (Infantil), celebrat dissabte passat al matí en la pista d’atletisme Toni Herreros de Gandia, i organitzat pel mateix club ‘groguet’. En total van competir uns 600 atletes, dels quals 23 del club. Van ser or Érika Llorca en els 1.000 metres llisos, amb 3.03.35, i Carla Galdón, en salt amb perxa, amb 2.10 metres.

 

Completaren la participació “grogueta” Inés del Río, Victòria Puig, Alejandra Borràs, Adam Benhauli, Aitana Castelló, Valentina Calatayud, Olivia Mei, Neus Aparisi, Noa Gomar, Júlia Grau, Coralie Canet, Nerea Escrivà, Alejandra Savall, Marc Femenía, Cristian Antonov, Xavi Faus, Caterina Durán, Neus Martínez, Pablo Cuesta, Carla Camallonga i Marina Boeffard. La propera cita per als atletes infantils serà el Campionat Autonòmic Individual, a celebrar el 9 de març en el pavelló Lluís Puig de València.

Traducir