El club desplaça a sis atletes al Campionat d’Espanya Juvenil en Pista Coberta

• Competiran Carlos Fernández (triple salt i llargada), Marina Altur i Júlia Estruch (800 m.l.), Nubia Gallego (triple salt), i Hugo Arbona i Silvia García-Gasulla en perxa. La prova se celebrarà este cap de setmana a Sabadell. Uns altres atletes estaran en nacionals de marxa i de llançaments llargs, i en l'autonòmic júnior de València.
Pista coberta de Sabadell.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika acudirà amb sis atletes al Campionat d’Espanya Individual Sub18 (Juvenil) Short Track (en Pista Coberta), a celebrar els dies 24 i 25 a Sabadell.

 

Es tracta de Carlos Fernández (competeix en triple salt i també en llargada, on és el quart dels inscrits), Marina Altur (quarta millor marca en 800 m.l.), Nubia Gallego (quarta en triple salt), Júlia Estruch (800 m.l. ), i Silvia García-Gasulla i Hugo Arbona en perxa. En total hi ha 557 atletes inscrits (281 homes i 276 dones) de 230 clubs.

 

D’altra banda, dos atletes estaran en el Campionat d’Espanya Màster de Llançaments Llargs, a Lorca (Múrcia). Són Elena López, en categoria F40 com a tercera inscrita en disc, i Genaro Rey (M65), que ho farà en martell i en martell pesat.

 

A més, José Marín està convocat amb la selecció valenciana Sub20 (Junior) per a acudir al Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions Autonòmiques, este diumenge a Saragossa. També es disputarà el Campionat Autonòmic Individual Sub20 (Junior) en Pista Coberta, al pavelló Lluís Puig de València, on hi haurà dotze atletes “groguets”.

Traducir