Dues medalles per a Pilar Rubio en categoria F40 en el Campionat d’Espanya Màster a l’Aire Lliure

L’alacantina va ser plata en els 1.500 m.l. i bronze en els 5.000 m.l. en l’esdeveniment celebrat el passat pont d'octubre a San Fernando (Cadis). En el concurs també van competir Joan Andreu Morant, qui va quedar quart en llargada en M60, i Genaro Rey, que s’entrena a Gandia amb Pepe Clavier, i va ser bronze en martell pesat M60.
D’esquerra a dreta Pilar Rubio, Joan Andreu Morant i Genaro Rey.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues medalles (una de plata i una altra de bronze) en el LV Campionat d’Espanya Màster Individual a l’Aire Lliure disputat el passat pont d’octubre a San Fernando (Cadis). Els dos metalls els va aconseguir l’atleta alacantina Pilar Rubio en categoria F40; el subcampionat en els 1.500 m.l. amb un registre de 4:50.28 i la de bronze en els 5.000 m.l, amb una marca de 17:55.10.

 

D’altra banda, a este campionat també es va desplaçar el gandià Joan Andreu Morant. Dissabte va ser quart en llargada en la categoria M60, amb un millor salt de 4,64 metres. Tenia previst competir a l’endemà en els 100 m.l., però no es va presentar en notar molèsties a la cadera.

 

A això cal afegir la medalla de Genaro Rey, esportista que s’entrena en el grup de llançadors de Gandia amb Pepe Clavier, tot i que milita al CA Playas de Castelló. Va ser bronze en martell pesat en categoria M60 amb 14.36 metres, i quart en martell de 5 kg, amb 36,92 m.

Traducir