El CA Safor participa este diumenge en els nacionals de cross i el de llançaments llargs per a menors

Els esdeveniments tindran lloc a Linares i Castelló, respectivament. El club també estarà en els autonòmics júnior (U20) i infantil (U14) en el Lluís Puig de València.
Cartell promocional amb Neus Mas i Pilar Vázquez.

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport participa este diumenge en dos campionats d’Espanya. D’una banda, en el Campionat d’Espanya de Clubs de Cross, a Linares (Jaén), estarà l’equip absolut femení, que va aconseguir el subcampionat autonòmic fa unes setmanes.

 

Este equip està format per Neus Mas, Maria Jose Casinos, Pilar Vázquez, Pilar Rubio, Marian Ruiz i María Guzmán, les quals competiran davant dels millors equips del panorama nacional sobre una distància de 7.650 metres. La cursa està programada a les 13:15 hores i serà retransmesa pel canal temàtic Teledeporte i per “streaming” a la pàgina web de la RFEA. També participarà l’atleta juvenil Borja Ortega, cedit esta temporada al CA Els Sitges de Burjassot.

 

A més, Castelló acull el Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs de Menors, on prendran part tres integrants del CA Safor; Aina Olaso en javelina, i Nerea Almiñana i Óscar Gimeno en martell.

 

D’altra banda, dissabte tindran lloc els autonòmics júnior (U20) i infantil (U14) a l’estadi Lluís Puig de València, on diversos atletes parteixen amb opcions d’aconseguir medalles.

Traducir