El C.A. Safor Delikia torna a destacar en un pont de Voltes a Peu i travessies

El C.A. Safor Delikia torna a destacar en un pont de Voltes a Peu i travessies
En aquest passat llarg pont, els atletes del Safor Delikia no han descansat: Començant el dimecres 14 d’agost amb el tradicional CorrePatina de la Platja de Xeraco i finalitzant el diumenge 18 a les travessies  d’Antella i Xeraco.
karem_barxDimecres arrencava el pont amb el correpatina de la platja de Xeraco en la qual diversos atletes del Safor participar.
Dijous, tenia lloc la també tradicional travesia al port de Gandia, així com la «volta a l’Escullera» també van ser diversos els esportistes del Safor Delikia a prendre l’eixida destacant la primera posició de la seva categoria de la triatleta Pilar Martí a la Volta a l’Escullera.
El divendres els esportistes del Safor Delikia es dividien en dues proves: La I Edició de la Volta a peu a Palma, on Christian Climent s’imposava amb claredat a tots els seus adversaris i on també Valentí Moncho aconseguia pujar al podi en ser tercer en la categoria sènior.

D’altra banda un grup d’atletes del club es desplaçava a la Pobla del Duc, on a la X Volta a peu, s’anava a celebrar un homenatge a Emilio Abargues, atleta del Safor Delikia que ens deixà l’any passat i on va destacar la victoria de Gema Serra en veteranes B
Dissabte tenia lloc potser la prova de running més important del calendari estiuenc valencià: El Gran Fons Vila de Setaigües, trofeu President de la Diputació, on l’atleta del Safor Delikia Xavi Blasco aconseguiria millorar la seva marca personal en aquesta dura prova que compta amb atletes de gran nivell situant-se entre els 25 millors.
També el dissabte es celebrava la VI Edició de la Volta-Cross de Barx, on l’atleta del Safor Delikia Álvaro Climent aconseguia ser tercer classificat absolut, primer sènior i primer local a arribar a meta, en la mateixa prova Karem Faus aconseguia la victòria absoluta en fèmines i Olivia Peiro era segona en veteranes A.
Ja en diumenge es van celebrar les travessies nedant de Xeraco i Antella on van prendre part diversos membres del Safor Delikia.

Traducir