El CA Safor Teika està present en la Fira d’Activitats Extraescolars

L’entitat ‘grogueta’ presenta la seua escola d’atletisme i triatló, així com una escoleta d’estiu, en l’expositor de Fira Mercat Gandia.
Membres del club amb autoritats municipals durant la inauguració. / Foto: Natxo Francés.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika està present en la Fira d’Activitats Extraescolars, organitzada per Fira Mercat Gandia en el Mercat Municipal de la plaça del Prado. La fira està oberta divendres i dissabte en horari d’11 h a 14 h, i de 17 h a 20.30 hores. El club informa sobre l’escola d’atletisme i triatló, una opció perquè els menuts practiquen esport a l’aire lliure durant el curs escolar, amb monitors experimentats i fomentant els valors com l’esforç, el respecte i el companyerisme.

 

 

D’altra banda, enguany es posa en marxa per primera vegada una ‘escoleta d’estiu’ per a joves de 8 a 16 anys, del 27 de juny al 26 d’agost. Es desenvoluparà en les instal·lacions esportives municipals, aplicant una planificació elaborada per professionals del món de l’esport i tractant activitats com la natació, atletisme, jocs tradicionals, acroesport, bàsquet, volley i futbol. També es faran tornejos i campionats interns. A més es pretén introduir als xiquets en educació i higiene postural, educació viària i foment dels hàbits de vida sana amb esmorzars saludables.

 

A més, en l’expositor del club també es poden adquirir bosses de tela i samarretes de la Cursa de la Dona.

 

Traducir