El CA Safor Teika i el NiE Gandia uneixen esforços des de la base

Alumnes de l’escola de triatló del Safor s'entrenaran junt al NiE Gandia baix les directrius de l'entrenadora nacional de natació Sara Cebrián i el tècnic nacional de triatló Carlos Ferrando. Els presidents dels dos clubs van signar un acord de col·laboració.
D’esquerra a dreta Vicent Boscà, Sara Cebrián, Carlos Ferrando i Pilar Martí, en la piscina convertible de Gandia.

 

El president del Club d’Atletisme Safor Teika, Vicent Boscà, i la presidenta del Natació i Esports Gandia, Pilar Martí, van signar recentment un acord de col·laboració en virtut del qual els alumnes de l’escola de triatló del Safor podran entrenar la natació baix la direcció dels tècnics del NiE Gandia.

 

Esta connexió entre dos dels clubs amb més pes de la ciutat permetrà també millorar els respectius planters i disposar d’una estructura des de la base fins a la tecnificació esportiva.

 

Els entrenadors seran Sara Cebrián, graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Alt Rendiment i Salut per la UMH i entrenadora nacional de natació, i Carlos Ferrando, graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, màster en Alt Rendiment Esportiu pel COE i entrenador nacional de triatló. Tots dos tècnics treballaran de forma multidisciplinar en la piscina del poliesportiu municipal, d’acord amb les exigències de la natació i del triatló.

Traducir