El club envia a sis atletes al Campionat d’Espanya Individual Sub18 en Pista Coberta

Es tracta de Mónica Pascual, Sofía Rchi, Claudia Martínez, Belén Sospedra, Nicolás Blasco i Borja Ortega. La prova se celebra este cap de setmana en l’estadi Lluís Puig de València. Mar Morant competeix en el nacional de llançaments llargs d’hivern a Motril. Andreu Morant estarà en el nacional màster d’Antequera.
Estadi-velòdrom Lluís Puig, València.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika presenta a sis atletes al Campionat d’Espanya Individual Sub18 en Pista Coberta, que se celebra este cap de setmana en el pavelló Lluís Puig de València. Es tracta de Mónica Pascual (800 m.l., classificada amb una marca de 2:21.17), Sofía Rchi (alçada, 1.58 m.), Claudia Martínez (en triple salt, amb 11.95, i en llargada, amb 5.61 m.), Belén Sospedra (proves combinades, amb 3.160 punts), Nicolás Blasco (triple salt, 13.63 m.) i Borja Ortega en els 1.500 metres llisos, amb 4:03.45.

 

La saltadora Claudia Martínez i el migfondista Borja Ortega són els millors situats en el rànquing. Martínez va ser quarta la temporada passada i Ortega va aconseguir el títol fa dos anys en la seua prova. L’únic debutant en un nacional és Nicolás Blasco. El campionat baix sostre reunirà a 630 joves promeses de l’atletisme espanyol, 65 d’ells de la Comunitat Valenciana. La competició es desenvoluparà en tres jornades, dissabte al matí (10 h a 13.30 h) i a la vesprada (17 h a 21.10 h), i diumenge al matí, de 10 h a 13.50 h.

 

D’altra banda, Mar Morant anirà al Campionat d’Espanya de Llançaments Llargs d’Hivern, que té lloc a Motril (Granada). En les últimes dues edicions d’este campionat l’atleta i entrenadora del Safor ha estat medalla de bronze en disc. A més, Andreu Morant estarà en el Campionat d’Espanya Màster en Pista Coberta, a Antequera (Màlaga), mesurant-se amb els millors en les proves de 60 m.l. i salt de llargada. Dissabte passat en l’autonòmic Andreu Morant va aconseguir una medalla d’or en llargada i una altra de plata en els 60 m.l.

 

I Andrea Abad estarà amb l’equip absolut de la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Camp a Través, que se celebra a Saragossa este diumenge. Abad va ser seleccionada després de quedar segona classificada en el circuit autonòmic.

 

Traducir