El club es reforça per a afrontar la Primera Divisió Nacional

El club ‘groguet’ fitxa per a esta nova temporada a Dian Iskrenov (disc), Rafael Martínez (tanques), Antonio Montalvà (javelina), Víctor Moratalla (perxa), i a la triatleta Noelia Juan.
Rafael Martínez, Noelia Juan i Víctor Moratalla.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika ha reforçat el seu equip masculí per a debutar amb garanties esta temporada en la Primera Divisió nacional. L’entitat va ascendir en 2019 en imposar-se en la final de Segona Divisió a Valladolid, però el 2020 no va poder competir en suspendre’s la competició per la crisi del coronavirus.

 

Toni Montalvà i Dian Iskrenov.

L’entitat ‘grogueta’ ha incorporat a quatre atletes que reforcen les proves més febles de l’esquadra masculina. Així, militaran en esta campanya el discòbol d’origen búlgar Dian Iskrenov, procedent del FC Barcelona; el corredor de tanques Rafael Martínez, des del València Sports; el llançador de javelina Antonio Montalvà, que arriba des de la Rabosa d’Alzira, i el perxista Víctor Moratalla, que la passada temporada competia com a independent.

 

El director tècnic del club, David Melo, va assenyalar que l’objectiu és mantindre la categoria: «Estes noves incorporacions ens donen una miqueta més de nivell en proves que no hem aconseguit cobrir amb la nostra escola, i ens permeten lluitar per eixe objectiu de la permanència». També va destacar que el 75% de l’equip estarà format per atletes de la ciutat i comarca, i el 25% restant de la Comunitat Valenciana.

 

Pel que fa a les xiques la incorporació més destacada és la fondista Noelia Juan, triatleta que reforçarà l’equip de cross femení, així com les proves de llarg recorregut. Melo va afegir que amb les xiques «hem d’apostar 100% per la base, hem estat tres anys consecutius amb les Sub16 a les finals dels nacionals de clubs, i han de ser estes joves les que siguen les protagonistes en els equips absoluts de el club». L’objectiu amb l’equip femení serà tornar a estar en l’octogonal d’ascens a Primera Divisió, ja que en els últims quatre anys s’han quedat a les portes de pujar.

 

Per últim, un altre punt fort del CA Safor Teika són els quatre acords de filiació que manté el club, amb el CA Els Sitges (Burjassot), CA La Rabosa (Alzira), CC El Garbí (Gandia) i el CA Guadassuar, cosa que permetrà seleccionar a atletes d’estos clubs per a competir en les lligues nacionals.

Traducir