El club estarà este cap de setmana a Torrevella, Gandia i València

El club reprén les competicions amb el Campionat d’Espanya de 10.000 m, un provincial de llançaments llargs i un control escolar per a alevins, infantils i cadets.
Pista d’atletisme de Gandia. / Foto: Toni Deusa.

 

Les competicions d’atletisme agafen ja velocitat de creuer, després de l’aturada motivada per les restriccions de l’epidèmia i la Setmana Santa. Este cap de setmana el Club d’Atletisme Safor Teika estarà present en diverses d’elles, amb els seus atletes de tecnificació. Dissabte es disputa a Torrevella el Campionat d’Espanya dels 10.000 i 5.000 m., on el club presenta a Neus Mas al 10K absolut. La crevillentina part com la 12a de les inscrites, amb una marca de 36.28.

 

A més, diumenge el club organitza a Gandia, a la pista d’atletisme Toni Herreros, el Campionat Provincial de Llançaments Llargs (proves de martell, javelina, pes i disc), amb la presència d’11 atletes ‘groguets’: Arturo Climent (martell), Daniel Jiménez (javelina i disc), Borja Climent (javelina), Víctor Leca (javelina i disc), Joana Escrivà (pes i disc), Carmen Escrihuela (disc), Mireia Juan (martell), Nerea Almiñana (martell), Alejandra Álvarez (javelina), Aina Olaso (javelina) i Laia Almenar en javelina.

 

I a València, a l’estadi del Túria, hi haurà un control provincial escolar per a les categories Sub12 (aleví), Sub14 (infantil) i Sub16 (cadet), dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, on el club desplaçarà a 54 atletes.

Traducir