El club guanya el Campionat d’Espanya de Duatló Cross per equips en categoria juvenil masculina

El combinat estava format per Diego Lledó, que també es va emportar la victòria individual, Javi Blasco i Joan Sastre. La prova es va celebrar dissabte passat a Almazán (Sòria). Acaba una temporada en què l'escola de triatló ha estat present a més competicions oficials amb un gran rendiment.
Diego Lledó, al centre, en el podi juvenil masculí.

 

Dissabte passat es va celebrar el Campionat d’Espanya de Duatló Cross al parc de l’Arboleda d’Almazán (Sòria), en un matí tremendament calorós. Pel que fa a la competició juvenil masculina cal destacar la victòria per a Diego Lledó, del CA Safor Teika, amb un temps de 25.03, seguit per Francisco Javier Rico (Capex) i Aleix García (Katoa Barcelona).

 

A més, per equips, també va guanyar el CA Safor Teika, amb Diego Lledó, Joan Sastre i Javi Blasco. La cursa es va disputar a les 9 hores, però per una errada tècnica de la federació es va haver de repetir a les 15 hores, amb el cansament acumulat que això va suposar per als esportistes. D’altra banda, Mar Solanes va participar en el Campionat d’Espanya d’Acuatló, que es va celebrar dissabte a la vesprada.

 

Balanç
A falta del Campionat d’Espanya de Triatló SuperSprint, a disputar en Águilas (Múrcia), es tanca una temporada on els esportistes dirigits per Carlos Ferrando han competit en més esdeveniments oficials que en anteriors cites, i amb un gran rendiment.

 

Equip del Safor en el podi del campionat. Sastre és de Vilallonga, Blasco és de Carlet y Lledó és de Manuel.

Al març es va disputar a Pamplona el Campionat d’Espanya de Camp a Través Sub16 i Sub18 per Federacions Autonòmiques, on van competir amb la selecció valenciana Xavi Cabanilles, Diego Lledó i Jacobo Ramírez.

 

A principis d’abril es van celebrar a Alcobendas (Madrid) els Campionats d’Espanya de Duatló (Cadet-Juvenil-Junior), que van reunir la base del duatló i triatló nacional. El Club d’Atletisme Safor Teika va competir amb cinc esportistes; Diego Lledó, Àlex Albero, Joan Sastre, Xavi Cabanilles i Javi Blasco. Xavi Cabanilles es va proclamar campió cadet, Diego Lledó va ser tercer juvenil, i l’equip juvenil masculí va ser tercer.

 

El 2 de juliol es van celebrar a Corunya els Campionats d’Espanya de Triatló Junior i Juvenil. En categoria juvenil, en distància esprint, van competir Diego Lledó (23è) i Javi Blasco (42è).

 

A més, s’han guanyat diverses proves autonòmiques. Xavi Cabanilles és el primer en el rànquing autonòmic, i Adriana Solanes també és primera en el rànquing autonòmic infantil. Tots dos van ser seleccionats per a participar en el Campionat d’Espanya per Autonomies.

Traducir