El club no va fallar a la cita amb la Cursa del Raval de Gandia

La prova de 10K, organitzada per l'associació de veïns del barri, es va disputar diumenge. Hi van participar un total de 43 corredors ‘groguets’. Jesús Gomar va ser el segon de la general amb un temps de 31:52.

 

 

Grup de corredors en l’eixida. / Foto: J. Cloquell.
Sobre estes línies, eixida de la cursa. / Foto Natxo Francés.

 

Un total de 43 corredors del CA Safor Teika van participar en la 28 edició de la Cursa del Raval de Gandia-Memorial Vicent Mañó. La cursa popular, amb una distància de 10 quilòmetres, es va disputar diumenge passat, i va suposar el retorn al barri després de no poder celebrar-se l’any passat, tot i que sense proves infantils.

 

Foto: Natxo Francés.

 

Els podis més destacats del club van ser per a Jesús Gomar (2n de la classificació general i 1r en Senior, amb 31:52), Iván Ferrer (3r en Senior amb 32:32), Jhoel Faus (1r en Junior, amb 33:31) i Teresa Poquet, 2a en Veteranas B amb 47:09.

 

D’altra banda, l’organització de la carrera va tindre un detall amb el soci del Safor Tono Boscà, amb el lliurament d’una placa, on es podia llegir: “En agraïment com a gran ambaixador, pel teu excel·lent tracte i provada amistat a la Cursa del Raval”.

 

Placa a Tono Boscà. / Foto: Natxo Francés.

 

 

Traducir