El club puja al podi en el duatló escolar de la Ribera i en el Cross d’Alzira

En Castelló de la Ribera Xavi Cabanilles va quedar primer en la cursa d’alevins i Joan Sastre va ser tercer en infantils. A Alzira foren segones Andrea Abad en categoria absoluta i Empar Vizcaíno en promesa. El CA Safor Teika presenta este diumenge a tres equips per al Cross de Castelló, que decideix els títols autonòmics per clubs.
Participants del club en el Duatló Escolar de la Ribera.

 

Esportistes del Club d’Atletisme Safor Teika pujaren al podi en sengles proves del passat cap de setmana. Dissabte es va disputar a Castelló de la Ribera un duatló escolar dins dels Jocs Esportius Vialterra, en la seua fase provincial. Xavi Cabanilles va dominar la prova d’alevins (1,4 km de cursa, 3,75 km de ciclisme i 0,55 km de cursa) amb un temps de 14:47. Per la seua banda, Joan Sastre va ser tercer en la infantil (composada per 2 km de cursa, 7,75 km de ciclisme i de nou 0,9 km de cursa), després de creuar la meta en 27:22.

 

En este duatló també participaren la infantil Erun Espinosa (desena), la alevina Yael Espinosa (cinquena) i la benjamina Paula Cabanilles, que va ser tercera, si bé esta última era una modalitat no competitiva. D’altra banda, diumenge va tindre lloc el Cross d’Alzira, prova puntuable per al Circuit Autonòmic de Camp a Través. Andrea Abad, que continua liderant la classificació general, va ser segona en categoria absoluta amb 24:25. La seua companya Empar Vizcaíno també va acabar segona, però en la categoria Sub23 amb un crono de 30 minuts. També van participar Daniela García (Sub12), Salma Gueddar (Sub14), Carla Miralles (Sub16) i Roberto Moratal (Sub18).

 

Empar Vizcaíno i Andrea Abad a Alzira.

 

Este diumenge se celebrarà el Cross de Castelló, que decideix els títols autonòmics per clubs. El CA Safor Teika presenta a tres equips, dos absoluts (masculí i femení) i un Sub16 femení. L’absolut masculí estarà format per Salva Gomar, Fernando Escrivà, Querubín Estarlich, Sergio Gorriz, Rubén Gregori, Nizar Lakhlifi, José Vicente Mocholí, Abdelhafid Said i Mehdi Zenasi.

 

En xiques competiran en categoria absoluta Irene Llario, Neus Mas, Pilar Rubio, Pilar Vázquez, Andrea Abad, Marian Ruiz i Empar Vizcaíno. En el Sub16 femení estarà Alicia Crespo, Nerea Fernández, Yaiza Juan, Paula Matoses, Carla Miralles, Olga Moratal, Olivia Burguess, Sara Mascarell i Marina Camps.

Traducir