Tres medalles en el campionat autonòmic de llançaments llargs d’hivern

Es penjaren les medalles Daniel Jiménez (or en javelina), Alejandra Álvarez (plata en javelina) i Pau Àngel, bronze en martell. La prova, dins dels Jocs Esportius, es va disputar diumenge passat a Castelló.
Pau Ángel, Alejandra Álvarez i Daniel Jiménez.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va obtindre tres medalles (una d’or, una de plata i una de bronze) en el Campionat Autonòmic de Llançaments Llargs d’Hivern, dins dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que es va disputar diumenge passat a les pistes de Gaetà Huguet, a Castelló.

 

Es va penjar l’or Daniel Jiménez en javelina, amb una marca de 34,09 metres. Va ser plata Alejandra Álvarez en javelina, amb 29,39 metres, i va aconseguir el bronze Pau Àngel en martell de 3kg, amb un millor llançament de 13,57 mtres. També van participar Carmen Escrihuela, setena en la prova de disc, i Nerea Valera, huitena en javelina.

 

D’altra banda, la pista de Gandia va acollir dissabte el Critèrium Provincial de Llançaments Llargs d’Hivern, un control de marques on van participar Jaume Colomina (disc), Pau Frontera (martell), Óscar Gimeno (martell), Laia Almenar (javelina), i Aina Olaso, també en javelina.

Traducir