El club va començar el circuit comarcal amb la Volta a Peu a Xeresa

Uns 40 corredors ‘groguets’ van desafiar dissabte a la calor a la primera prova del Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna. Abans de la prova es va retre un homenatge pòstum al corredor i soci del club Antonio Ortega Gómez. Uns altres corredors van estar en la Volta a Peu d’Aielo de Malferit.

 

Part dels corredors del club a Xeresa.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar dissabte passat en la Volta a Peu a Xeresa, que obria el circuit comarcal de curses populars. Uns 40 corredors van desafiar la calor de la vesprada i una distància, 9.100 metres, que travessava el nucli urbà de la localitat i també el paratge natural del Racó de la Ferradura.

Cal destacar els podis de David Ferrairó (1r a Veterans E), Teresa Poquet (2a a Veteranes C) i Marta Bertomeu, qui va ser tercera en la categoria Veteranes A.

 

Homenatge a Antonio Ortega. / Foto: Vicent Just.

 

Abans de la prova reina es va retre un homenatge pòstum al corredor i soci del Safor Antonio Ortega Gómez, amb un minut de silenci, i se li va lliurar un ramell de flors als familiars, en presència del president del club, Vicent Boscá, i organitzadors del circuit. Ortega, molt estimat en el món de les curses populars, va faltar el 10 de juny passat als 55 anys.

 

 

Volta a Peu a Aielo.

 

D’altra banda, nou corredors més van estar diumenge en la Volta a Peu a Aielo de Malferit, amb una distància de 8.400 metres. El millor temps del club va ser el de Pablo Soto (35:48), en la 61a posició d’entre els 381 participants.

Traducir