El club va competir en el Campionat Provincial Individual a l’Aire Lliure

Érika Llorca va ser or en els 1.000 m.l., i Olivia Figueres es va penjar el bronze en els 500 m.l. La prova es va disputar dissabte passat a Gandia.
Olivia Figueres i Érika Llorca.

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir dues medalles, una d’or i una altra de bronze, en el Campionat Provincial Individual Infantil (Sub14) a l’Aire Lliure, disputat dissabte passat a Gandia. Va ser or Érika Llorca en els 1.000 metres llisos, amb 3:01.69. Es va penjar el bronze Olivia Figueres en els 500 m.l., amb un temps d’1:25.77.

 

També participaren Nerea Escrivà, Inés del Río, Coraly Canet i Victoria Puig (80 m.l.); Coraly Canet (150 m.l.), Nerea Escrivà i Inés del Río (150 m.l.), Valentina Calatayud (500 m.l. i alçada), Noa Gomar, Alejandra Savall i Neus Aparisi (1.000 m.l.), Aitana Castelló (80 m.t.), Carla Galdón i Carla Camallonga (perxa), Alejandra Borràs (llargada i triple salt), Catalina Durán (disc i martell) i Carla Galdón en javelina.

 

A més, hi hagué dos equips de relleus 4×80 m.l, un format per Inés del Río, Nerea Escrivà, Coraly Canet i Alejandra Borràs, i un altre amb Carla Galdón, Victòria Cayetana, Aitana Castelló i Érika Llorca.

Traducir