Onze medalles en el Campionat Autonòmic Individual Juvenil

Es van penjar els metalls Carlos Fernández, Cynthia Gómez, Nubia Gallego, José Marín, Leire Mahiques, Hugo Arbona, Sara Bru i Javier Dolera. La prova es va celebrar en dues jornades, el 8 de juny a Elda i divendres passat a València. Set atletes ja tenen mínima per al nacional de la categoria.

 

Carlos Fernández i Leire Mahiques.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir 11 medalles (quatre d’or, cinc de plata i dues de bronze) en el Campionat Autonòmic Individual Juvenil (Sub18) a l’Aire Lliure. La prova va haver de celebrar-se en dues jornades, la primera el dissabte 8 de juny a Elda i la segona el divendres passat a València, pel fet que la primera es va suspendre per una tempesta. La prova de perxa es va fer a Elx.

 

José Marín i Nubia Gallego.

 

Es penjaren dues medalles cadascun Carlos Fernández (or en triple salt amb 13,98 m i plata en llargada amb 6.74 m), Cynthia Gómez (plata en pes amb 10,75 m i bronze en disc, amb 27.86) i Nubia Gallego, or en triple salt amb 12,51 m i plata en llargada, amb 5,42 m. Van ser or José Marín en els 5 km marxa, amb 23:29.79, i Leire Mahiques, en els 2.000 metres obstacles, amb 7:47.52.

 

Sara Bru i Hugo Arbona.

 

Van ser plata Hugo Arbona (salt amb perxa), i Sara Bru en triple salt, amb 11,47 metres. Va aconseguir una medalla de bronze Javier Dolera en llançament de disc, amb 37.92 metres.

 

Javier Dolera i Cynthia Gómez.

 

També van participar Ricardo Carcelén, Stivan Iordanov, Damián Raúl Bor, i Ferran Estruch (100 m.l.); Ferran Estruch (200 m.l.), Manuel Boluda i Brayan Sarango (800 m.l.); Marcos García, Adrián Llinares i Santiago Torrego (1.500 m.l.); Guillem Sierra (110 m.t.), Joel Biruk Gabaldón (alçada), Mark Van Zomeren (triple salt), Salma Gueddar (800 m.l.), Claudia Alriols (100 m.t.), Nuria Diago en els 5.000 metres marxa i Sara Bru en llargada.

 

Mínimes
Set atletes ja tenen una mínima nacional per al Campionat d’Espanya d’esta categoria, que se celebrarà els dies 6 i 7 de juliol a Màlaga. Són Nubia Gallego (triple salt i llargada), Marina Altur (800 m.l.), Silvia García-Gasulla (perxa), Carlos Fernández (triple salt i longitud), José Marín (5 km marxa), Hugo Arbona (perxa) i Camila Estrebou, en els 100 metres llisos.

Traducir