Nubia Gallego, tercera amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya per Federacions

L'atleta aconsegueix una mínima per al Campionat d'Europa, que se celebrarà a Eslovàquia a finals de juliol. La prova es va celebrar dissabte passat a Pontevedra.
Nubia Gallego.

La Selecció Sub18 (Juvenil) de la Comunitat Valenciana va disputar dissabte passat a Pontevedra el Campionat d’Espanya per Federacions Autonòmiques. El combinat de la FACV, amb 248 punts, va quedar en tercera posició, per darrere que Andalusia, que va ser primera amb 273,1 punts, i Catalunya que va ser segona amb 273 punts. Dèsset federacions van lluitar pel títol conjunt (homes i dones) en l’edició més igualada de la història.

 

Amb la selecció valenciana va competir una atleta del CA Safor Teika, Nubia Gallego, amb una actuació molt destacada, ja que va guanyar la prova de triple salt amb 12.54 metres. Això també suposa mínima per al Campionat d’Europa en la categoria, que se celebrarà del 18 al 21 de juliol a Eslovàquia. A més, és rècord absolut del Safor. Nubia, atleta juvenil de primer any, entrena en Mutxamel al grup que dirigeix ​​el tècnic Teo Rodríguez.

 

 

La selecció valenciana.

Traducir