El club va estar en el nacional de duatló a Avilés i en el Triatló de Gandia

A Avilés Xavi Cabanilles va ser sisè en categoria masculina cadet. A Gandia Salva Bonet va ser segon de la classificació general i Maria Boscà tercera en la categoria de Veteranes 1.
Els ‘groguets’ a Avilés.

 

Els triatletes del Club d’Atletisme Safor Teika van viure un intens cap de setmana. D’una banda, dissabte es va celebrar a Avilés el Campionat d’Espanya de Duatló, esdeveniment que va estar marcat pel mal oratge que va dificultar la competició, de fet es va haver de modificar per a salvaguardar la seguretat dels esportistes.

 

En cadets Xavi Cabanilles, que debutava en un nacional, va ser sisè i Joan Sastre va quedar al 25è lloc. En juvenils van participar Marina Camps (26) i Álex Albero (63). També van competir, en Grups d’Edat (GGEE), Héctor Pardo (31) i Enrique Fernández-Arroyo (25).

 

I diumenge va tindre lloc el Triatló Ciutat de Gandia, on cal destacar els podis de Salva Bonet, que va ser segon de la classificació general, amb 1:07:36, i de María Boscà, tercera en Veteranes 1, amb 1:25:26. També van competir Imanol Nogueroles, Álvaro Nogueroles, Wojtek Domaradzki, Pilar Llopis, Sergio Moreno, José Manuel Metola, Kiko Jordà i Valeria Moreno.

 

Alguns participants en el Triatló Ciutat de Gandia.

Traducir