El club va estar en la Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa

Uns quaranta corredors ‘groguets’ van prendre part el dissabte de la setena prova puntuable del circuit comarcal. Quatre triatletes competiren diumenge en la Mediterrània Triatló de València.
Part dels atletes populars del Safor Teika en la Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika continua competint en el Circuit de Curses Populars de la Safor-Valldigna. Dissabte passat uns 40 corredors van ser presents a la Volta a Peu a l’Alqueria de la Comtessa, que va reunir més de 800 participants, amb una distància de 7.000 metres. Pujaren al podi David Ferrairó, que va ser segon en Veterans E, i Carla Breco, primera en la categoria júnior femenina.

 

D’altra banda, diversos esportistes del club també van estar diumenge a la prova de València del circuit Mediterránea Triatló, en distància olímpica. Van competir Charo Pérez (2a en Veteranes 2), María Boscà (3a en Veteranes 1), Amparo Villar i José Gómez (1r en Veterans 2). Per equips el format per les tres dones del Safor Teika va ser el primer en la classificació femenina.

 

Pel que fa al rànquing MTRI Olímpic, que engloba les proves realitzades a Alacant, Castelló i València, i els trofeus del qual també es van lliurar diumenge, María Boscà va ser segona de la general femenina i primera en Veteranes 1, Charo Pérez va ser primera en Veteranes 2 i José Gómez va ser primer en Veterans 2.

 

Charo Pérez, María Boscà, Amparo Villar i José Gómez en els podis del Mediterrània Triatló de València.

Traducir