Els xics es classifiquen per al Campionat d’Espanya de Clubs Sub20 en Pista Coberta

Els atletes Junior competiran amb uns altres nou equips en el Trofeu Antonio Ferrer que es disputarà a Antequera (Màlaga) el 18 de gener. Este dissabte participen junt amb les xiques en l’autonòmic de clubs en pista coberta, al pavelló Lluís Puig de València.

La RFEA ha confirmat que els xics del CA Safor Teika participaran en el XXX Campionat d’Espanya de Clubs Sub20 en Pista Coberta Trofeu Antonio Ferrer, que es disputarà el 18 de gener a Antequera (Màlaga). Serà una final a nou equips, on també hi seran el Playas de Castelló, Go Fit Athletics, FC Barcelona, Agrupació Atlètica de Catalunya, Cueva de Nerja-UMA, CD Surco Lucena, Reial Societat, i Alcampo Scorpio 71. “Són clubs amb més pressupost que el Safor, de manera que el simple fet d’haver-se classificat per a este trofeu ja és un èxit”, va destacar el director esportiu, David Melo.

D’altra banda, el CA Safor Teika competeix este dissabte en el Campionat Autonòmic de Clubs Sub20 (Junior) en Pista Coberta, que es desenvoluparà al pavelló Lluís Puig de València. Per a l’esdeveniment l’entitat ‘grogueta’ desplaçarà a 37 atletes en dos equips, masculí i femení, alguns d’ells fitxatges amb els quals s’ha reforçat esta temporada.

Els xics es mesuraran en el Lluís Puig a set conjunts; CA Sant Joan, CA Playas de Castelló, València Esports, CA Torrent, Atletisme Els Sitges, CA Alacant i la Juventud Atlética de Elche. En xiques, la resta d’equips inscrits són el CA Sant Joan, CA Playas de Castelló, València Esports, CA Silla, Juventud Atlética de Elche, CA Torrent i Atletisme Dianium.

Traducir