Iván Ferrer guanya la Cursa Popular a Peu de Ròtova

El corredor va fer un crono de 33:09 en esta veterana 10K on van participar una desena de ‘groguets’. El club també va estar en curses de Benidorm i de Sueca. A la Gala de l’Esport de Gandia, dissabte al Teatre Serrano, el club va presentar les nominacions de l’equip femení que va ascendir a Primera Divisió i de Jhoel Faus.
Alguns dels participants a Ròtova.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va estar en diverses proves populars el passat cap de setmana. La més nombrosa va ser la XXII Cursa Popular a Peu de Ròtova, una 10K celebrada dissabte, amb 11 corredors ‘groguets’. Va destacar la victòria absoluta masculina d’Iván Ferrer, amb 33:09, a un ritme de 3:18, i els podis de María Boscà (primera en Veteranes B) i Tere Poquet, segona en Veteranas B. A més, Charo Pérez va ser quarta en Veteranes C.

 

 

Iván Ferrer a Ròtova.

 

A Sueca es va celebrar diumenge el Gran Fons i Cursa “Trencant Barreres per la Salut Mental”. En la cursa curta, amb vora 8,5 km, va estar Antonio Ortega, amb 37:32, qui va ser tercer de la seua categoria, Veterans B, i el 24è de la general. A més, Gema Canet i José Vicente Mocholí van estar dissabte en el Benidorm Half; Canet en la mitja marató (1:41:31) i Mocholí al 10K, amb 44:30.

 

Gema Canet, J. V. Mocholí i Antonio Ortega.

 

Gala de l’Esport de Gandia
D’altra banda, el Teatre Serrano de Gandia va acollir dissabte la 43a Gala de l’Esport, on l’ajuntament va reconèixer l’esforç de tot un any als esportistes locals. El club va presentar com a nominats l’equip femení, pel seu ascens a la Primera Divisió del Campionat d’Espanya de Clubs, on també competiran esta temporada els xics, i el jove Johel Faus, de 17 anys, especialista en mig fons i triatló. Va acudir el president del club, Vicent Boscà, i en representació d’ells pujaren a l’escenari Claudia Martínez i Irene Escrivà.

 

Irene Escrivà i Claudia Martínez recullen els premis de la Gala de l’Esport en nom del club, dissabte passat. / Foto: Natxo Francés.

Traducir