Jhoel Faus guanya el Triatló de la Platja de Tavernes en categoria absoluta masculina i Marina Camps queda segona en la femenina

La prova es va disputar diumenge passat amb 300 participants. Suni Perales va ser segona en la categoria de Veteranes 2. El CA Safor Teika va quedar tercer en la classificació per equips. Dissabte a Ontinyent es va celebrar el Aquatló Escolar, en fase autonòmica, amb la participació de nou joves ‘groguets’.
Jhoel Faus, Marina Camps i Suni Perales, amb els seus trofeus a Tavernes.

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir diversos podis en la tercera edició del Triatló de la Platja de Tavernes de la Valldigna, que es va celebrar diumenge passat, en distància Sprint, i va reunir a 300 triatletes. El vencedor absolut i primer juvenil va ser Jhoel Faus, amb un crono de 1:00:36, mentre que Marina Camps va ser la segona en la classificació general femenina i primera juvenil, amb un temps d’1:13:40. A més, Suni Perales va ser segona en la categoria de Veteranes 2 amb 1:24:03.

Amb estos resultats, tant Jhoel Faus com Marina Camps es classifiquen per al Campionat d’Espanya de Triatló en distància Sprint en categoria juvenil, a celebrar el 2 d’octubre a Pontevedra. A més, el Safor va ser el tercer en la classificació per equips. També participaren Álvaro Nogueroles, Xaro Pérez, María Boscà, Óscar Pérez, Ferran Cunyat i Salva Bonet.