Joan Sastre, Àlex Albero i Marina Camps van competir en el Campionat d’Espanya de Triatló Súper Sprint a Pontevedra

L'escola de triatló del CA Safor Teika continua combinant els entrenaments en pista amb la participació en competicions oficials.
Marina Camps, Joan Sastre i Álex Albero a Pontevedra.

Alumnes de l’escola de triatló del Club d’Atletisme Safor Teika competiren en el Campionat d’Espanya de Triatló Sprint, celebrat el passat cap de setmana a Pontevedra. Per a les categories cadet, juvenil i júnior les distàncies eren Súper Sprint, amb 250 metres de natació al riu Lérez, junt al Pont dels Tirants, a més de 6,3 km de ciclisme i 1,5 km de cursa a peu, estos últims en l’entorn de les riberes fluvials.

El campionat, per aplicació del protocol covid, estava format per tres rondes preliminars amb 50 esportistes en cadascuna, a manera de semifinals prèvies, de les quals passaven a les finals els primers 15 classificats.

El cadet Joan Sastre no va accedir a la final, però sí Àlex Albero i Marina Camps. En la final cadet, Àlex Albero, que debutava en un campionat d’Espanya, va acabar en 32 posició, i en categoria juvenil Marina Camps va quedar la 31.

Àlex Albero, Joan Sastre i Marina Camps, amb l’entrenador Carlos Ferrando.