Les xiques del CA Safor Teika queden dotzenes d’Espanya en el Campionat de Camp a Través per Clubs

En l’esdeveniment, que es va disputar diumenge passat a Sòria, van competir Neus Mas, Pilar Rubio, Andrea Abad i Marian Ruiz. Llocs de finalistes per Aina Olaso, Nerea Almiñana i Alejandra Álvarez al Campionat de Llançaments Llargs Menors de Castelló.
L’equip femení absolut del CA Safor Teika a Sòria.

 

L’equip femení absolut del Club d’Atletisme Safor Teika va quedar dotzè en el Campionat d’Espanya de Camp a través per Clubs, que es va disputar diumenge passat a Sòria.

El club va presentar finalment a quatre atletes, la xifra justa de les que puntuen, a causa de les baixes per lesió de Pilar Vázquez i María José Casinos. Van ser Neus Mas, Pilar Rubio, Andrea Abad i Marian Ruiz, qui van competir juntament amb altres 32 equips en el circuit de la muntanya Valonsadero, sobre una distància de 7.500 metres. En l’expedició van estar acompanyades pels entrenadors Andrés Denia i David Melo.

 

Les xiques s’havien classificat el passat 9 de febrer en l’autonòmic de Castelló, on van ser subcampiones. Malgrat les baixes de dos importants puntals, l’equip s’ha mantingut en uns paràmetres semblants a l’any passat, quan foren desenes en el nacional. “Això ens dóna confiança de cara a la fase d’ascens, on les proves de fons seran els nostres punts forts principals”, va indicar el director esportiu del club, David Melo.

 

D’altra banda, Castelló va acollir el Campionat d’Espanya d’Hivern de Llançaments Llargs Menors, on participaren tres atletes del CA Safor Teika. Van ser setenes Aina Olaso en javelina amb 33.17 metres i Nerea Almiñana en martell amb 44.97 metres, i sisena Alejandra Álvarez en javelina, amb 31.09 m.

 

Alejandra Álvarez a Castelló.