Neus Mas queda segona en la classificació femenina de la Mitja Marató d’Elx

Alfredo Matoses, sucampió en el seu grup d'edat (50-54) en el Campionat d'Espanya de Duatló a Avilés, on també van participar Carlos Ferrando i Jesús Gomar amb la UA. • Vicent Bou i Isidro Benavent van estar al IV Duatló Vialterra d'Algemesí.
Neus Mas (quarta per l'esquerra) en el podi femení de la Mitja Marató d'Elx.
Neus Mas (quarta per l’esquerra) en el podi femení de la Mitja Marató d’Elx.

Els atletes federats del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport es van repartir en diverses proves el passat cap de setmana. Neus Mas va quedar segona en la classificació general femenina de la XLVI Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx-Oasis Mediterráneo, en completar la distància amb un temps de 1:21:38. Mas, que va competir en la categoria sènior, va ser la 73ª en l’absoluta.

Alfredo Matoses a Avilés.

A Avilés (Astúries) es va celebrar el Campionat Espanya de Duatló, on es va desplaçar un gran nombre de duatletes valencians. Alfredo Matoses va ser subcampió en el seu grup d’edat (M50-54) en la cursa disputada dissabte, amb un crono de 1:35:53. Les distàncies van ser 6,4 km de córrer, 31 km de ciclisme ‘no drafting’ i altres 6,4 km de carrera. En el mateix campionat Carlos Ferrando i Jesús Gomar van representar a la Universitat d’Alacant el diumenge en categoria elit. Jesús Gomar va finalitzar en la 21a posició, amb un crono de 53:45, i Carlos Ferrando, en el seu debut en un nacional, va obtenir la 62º plaça amb 55:42.

Carlos Ferrando i Jesús Gomar a Avilés.
Isidro Benavent i Vicent Bou a Algemesí.

D’altra banda, Algemesí va acollir dissabte el IV Duatló Vialterra, on Isidro Benavent (Veterans 1) va quedar en la 61a posició (18è en la seua categoria) amb un temps de 1:05:09, i Vicent Bou (U23) fou el 57è en la general i 3r en la seua categoria amb 1:04:53.