Plata per a l’equip de rellevistes 4×100 en el Campionat d’Espanya Promesa

El concurs, on el club va presentar seis atletes, es va celebrar el passat cap de setmana a Sevilla. Dos quarts llocs per a Alberto de Oliveira en triple salt i Rubén Mayor en pes.
Els sis atletes desplaçats a Sevilla amb l’entrenador Teodoro Rodríguez.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir una medalla de plata per l’equip de relleus 4×100 en el XXXV Campionat d’Espanya Sub23 (Promesa) a l’Aire Lliure, que es va disputar a Sevilla el passat cap de setmana. L’equip de rellevistes, format per David Concejo, José Giner, Daniel Lusilla i Víctor García, va fer un temps de 42.58. Primer va ser l’Atlètic de Sant Sebastià (42.09) i en tercer lloc va quedar el GrupoEmpleo Pamplona Atlètic, amb 42.72. El resultat dels atletes ‘groguets’ també suposa rècord de club absolut.

 

D’altra banda, hi hagué dos quarts llocs, un d’Alberto de Oliveira en triple salt, que acudia al campionat amb la tercera millor marca i va fer 14.81 m., i un altre de Rubén Mayor, que anava com a cinquè en pes i va aconseguir un millor llançament de 14.82 m. En total, el club va presentar una expedició de sis atletes. José Giner també va competir en els 100 m.l., David Concejo, en els 200 m.l., i De Oliveira en llargada.

 

L’equip de rellevistes 4×100 al podi de Sevilla.

Traducir