Set medalles en el Campionat Autonòmic de Llançaments Llargs d’Hivern

Van ser or Mar Morant (absoluta) en disc i Óscar Gimeno (Sub20) en martell. Van aconseguir plata Nerea Almiñana (Sub18) en martell i Aina Olaso (Sub20) en javelina, i es penjaren el bronze Laia Almenar (Sub18) en javelina, Pau Frontera (Sub18) en martell i Aitor Escamilla (absolut) en javelina. La competició es va celebrar dissabte passat a Onil (Alacant). Mínima nacional per a Óscar Gimeno en martell.
Nerea Almiñana, Mar Morant i Óscar Gimeno.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir set medalles (dues d’or, dues de plata i tres de bronze) en el Campionat Autonòmic de Llançaments Llargs d’Hivern per a les categories Sub18 (Juvenil), Sub20 (Junior) i Absoluta, disputat el passat dissabte al municipi alacantí d’Onil.

Va ser or Óscar Gimeno (Sub20) en martell, amb un millor llançament de 56,39 metres. Gimeno va aconseguir a més una marca mínima que li dóna el passaport al Campionat d’Espanya Individual Sub20 a l’Aire Lliure, els dies 20 i 21 de juny a Gijón (Astúries). També es va penjar l’or Mar Morant en disc absolut, amb una marca de 46,92 metres.

 

En el sentit de les agulles del rellotge, Laia Almenar, Aina Olaso, Pau Frontera i Aitor Escamilla.

 

Van ser plata Nerea Almiñana (Sub18) en martell, amb 35,55 metres i Aina Olaso (Sub20) en javelina, amb 36 metres. Van obtindre el bronze Laia Almenar (Sub18) en javelina amb 29,13 metres, Pau Frontera (Sub18) en martell amb 32,79 metres, i Aitor Escamilla (Absolut), tercer en javelina amb 53,82 metres.També participaren Rubén Mayor (segona posició en un control de pes absolut, amb 14.19 m, i quarta plaça en disc), Jaume Colomina (Sub18, disc) i Christelle Gregori (absoluta) en martell.

Traducir