Tot a punt per a la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC este diumenge a Gandia

La cursa tindrà eixida i meta a la plaça del Jardinet, al barri de Corea. Els dorsals es repartiran en Fira Mercat Gandia divendres i dissabte.
Lydia Morant, Vicent Boscà i Vicenta Ferrer.

 

Este diumenge 6 de novembre, a les 9:30 h es donarà el tret d’eixida a la plaça del Jardinet de Gandia per a la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC. En esta tercera edició, Fira Mercat Gandia torna a col·laborar amb el lliurament de dorsals i la participació d’empreses patrocinadores a l’espai del Mercat Municipal del Prado.

 

Tal com van destacar la regidora de Comerç, Vicenta Ferrer; la regidora d’Esports, Lydia Morant, i el president del CA Safor Teika; Vicent Boscà, el foment de l’esport en l’àmbit empresarial és un dels principals objectius d’esta prova.

 

La cursa va començar el 2019 amb l’objectiu de fomentar l’esport i la germandat entre les empreses de l’àmbit públic i privat. L’any següent va haver d’aturar-se per la pandèmia i el 2021 la pluja quasi va impedir el desenvolupament. «Este 2022 serà un pas de qualitat molt gran. Calculem que de estem un 30% per damunt de la passada edició pel que a ales inscripcions», va dir Boscà.

 

La cursa es focalitza al barri de Corea. «És una manera de promulgar la cohesió entre els diferents barris. Es trau del centre i del Raval, on normalment es fan gairebé totes les activitats esportives d’este tipus; i la portem al barri de Corea, on tradicionalment hi ha molta pràctica esportiva i s’hi ubica el poliesportiu», va apuntar la regidora d’Esports. Així, des de la plaça del Jardinet, es repeteix el recorregut de 6,6 km de la segona edició. L’Ajuntament de Gandia hi participarà amb 40 treballadors.

 

Es lliuraran una varietat de premis tant per al club o empresa més nombrosa; per a la samarreta més original; primer, segon i tercer classificats en categoria individual, parelles o grups; i en masculí, femení i mixt.

 

El repartiment de dorsals es realitzarà en Fira Mercat Gandia a l’espai del Mercat Municipal del Prado. El divendres de 17 h a 20.30 h, i dissabte de 10.30 h a 13.30 h i de 17 h a 20.30 h. A més, també acollirà expositors d’empreses col·laboradores i patrocinadores de la cursa. En l’organització d’esta cursa també s’ha comptat amb la col·laboració de les falles del districte, que organitzaran als casals esmorzars per als participants, amb reserva prèvia.

Traducir