Tres atletes participaran en el Campionat d’Espanya Individual Promesa en Pista Coberta

La RFEA escull per rànquing a Alberto de Oliveira (llargada i triple salt), Sergio Argul (1.500 m.l.) i José Giner (60 m.l.). La prova se celebrarà este cap de setmana a l’estadi Lluís Puig de València. Ángela Casanova competirà amb la selecció valenciana junior este diumenge en el Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions Autonòmiques.
Alberto de Oliveira, José Giner i Sergio Argul.

 

Tres atletes de Club d’Atletisme Safor Teika competiran en el XXXV Campionat d’Espanya Individual Sub23 (Promesa) en Pista Coberta que es disputarà este cap de setmana a l’estadi Lluís Puig de València. Es tracta d’Alberto de Oliveira (llargada i triple salt), José Giner (60 m.l.) i Sergio Argul (1.500 m.l.).

 

El llistat d’inscrits el va donar a conéixer el passat dimarts la Reial Federació Espanyola d’Atletisme. Cal recordar que esta temporada, marcada per la crisi del coronavirus, la RFEA ha restringit la participació en les competicions oficials, de manera que l’accés no és per mínima nacional, si no per rànquing, cosa que redueix notablement la quota i les opcions.

 

Ángela Casanova.

La millor posició és la d’Alberto de Oliveira (segon en triple) però, en cas de fer podi, el jove no seria medallista en tindre la condició d’estranger. Oliveira i Giner entrenen a Mutxamel amb Teodoro Rodríguez, i Argul, a València amb José Antonio Redolat.

 

PRÈVIA del Campionat en la web de la RFEA. 

STREAMING en el canal de Youtube de la RFEA. 

 

D’altra banda, Ángela Casanova competirà amb la selecció valenciana Sub20 (Junior) en el Campionat d’Espanya de Marxa per Federacions Autonòmiques, que se celebrarà este diumenge a Sevilla, també per a la categoria Sub16 (Cadet).

Traducir