Tres joves triatletes del club van ser medallistes en les lligues escolars

En la classificació provincial Xavi Cabanilles va ser primer en Sub12 (Aleví) i Yael Espinosa va quedar tercera en Sub14 (Infantil), i en l'autonòmica Jhoel Faus va ser segon en Sub16 (Cadet).

Tres joves de l’escola de triatló de Club d’Atletisme Safor Teika van aconseguir llocs destacats en la temporada 2019/20 en esta disciplina durant les competicions dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Jhoel Faus, Xavi Cabanilles i Yael Espinosa.

Es tracta de Xavi Cabanilles, que va ser primer en la classificació provincial Sub12 (Aleví); Yael Espinosa, tercera en el rànquing provincial Sub14 (Infantil) i Jhoel Faus, que va ser segon autonòmic en categoria Sub16 (Cadet). Les proves (duatló, triatló i aquatló) van tindre lloc durant el curs escolar 2019/20, fins que es van vore interrompudes al març per l’estat d’alarma, donat que la federació va suspendre el calendari de competicions.

 

L’escola de triatló del CA Safor Teika compta amb una trentena d’alumnes d’entre 10 i 18 anys, dels quals 20 té llicència federativa. Arran de la crisi del coronavirus el seu coordinador, Carlos Ferrando, va decidir que 2020 fóra un any de transició, sense obsessionar-se per les competicions. El passat mes de setembre va reprendre l’activitat.

Traducir