Tres medalles en el Campionat Autonòmic Juvenil en Pista Coberta

Plata per a Candela Dapia en perxa, i bronzes per a Camila Estrebou (60 m.l.) i Silvia García-Gasulla, també en perxa. La prova es va disputar dissabte a València. En el Campionat d'Espanya Màster de Llançaments Llargs, a Durango, Elena López va ser or en disc, i Genaro Rey va aconseguir or en martell lleuger i plata al pesat.
Camila Estrebou, Silvia García-Gasulla, Candela Dapia, Genaro Rey i Elena López.

 

El Club d’Atletisme Safor Teika va aconseguir tres medalles, una de plata i dues de bronze, en el Campionat Autonòmic Sub18 (Juvenil) Individual en Pista Coberta, disputat dissabte passat en el pavelló Lluís Puig de València. Candela Dapia va ser plata en perxa, amb una marca de 3.35 m.; Camila Estrebou va ser bronze en els 60 metres llisos, amb 7.85; i Silvia García-Gasulla va acompanyar en el podi a Candela en perxa amb una medalla de bronze i una marca de 3.15 m.

 

També van participar, bé competint o bé en el control de marques els següents atletes: Miguel Hostalet (60 m.l.), Laertes Peña (60 m.l. i 60 m.t.), Marco Javier Arjona (60 m.l.), Ricardo Carcelén (200 m.l.), Ferran Estruch (200 m.l.), Javier García (400 m.l.), José Samaniego (400 m.l.), Brayan Sarango (1.500 m.l.), Xavi Martos (alçada), Mark Van Zomeren (triple salt), Javier Dolera (pes), Camila Estrebou (200 m.l.), Iris Estruch (400 m.l.), Júlia Estruch (400 m.l.), Paula Martí (1.500 m.l.), Elena Martínez (60 m.t.), Paula Sevilla (60 m.t.), Àngela Marín (60 m.t.) i Ariadna Gil en perxa.

 

D’altra banda, en el Campionat d’Espanya Màster en Llançaments Llargs, disputat el cap de setmana passat en Durango (Biscaia), Elena López va ser or en disc categoria F40, amb un llançament de 37.43 metres, i Genaro Rey, atleta del CA Playas de Castelló que entrena Pepe Clavier, en la categoria M65 va aconseguir una medalla d’or en martell lleuger (33.52 m) i una altra de plata en el pesat, amb 13.38 metres.

Traducir