Xarrada en directe per a joves esportistes amb Carlos Ferrando i Roberto Cejuela

Els tècnics analitzaran com esta aturada del confinament ha afectat als entrenaments i oferiran alguns consells per a recuperar la forma física. La connexió serà este dimecres 29 d’abril a les 17 hores a través d’Instagram.

 

L’entrenador del CA Safor Teika Carlos Ferrando, i Roberto Cejuela, entrenador en cap de triatló a la Universitat d’Alacant (UA), oferiran este dimecres, 29 d’abril, una xarrada adreçada especialment a joves esportistes, davant la situació excepcional que vivim per l’emergència sanitària del coronavirus. Serà en directe a través del perfil personal de Ferrando en Instagram (@carlosferrandogarcia) a les 17 hores.

 

En la connexió els dos experts, cadascú des de sa casa, analitzaran com esta aturada del confinament ha afectat al rendiment d’esportistes joves, especialment els federats, i oferiran alguns consells per a recuperar la forma física.

 

Roberto Cejuela és doctor en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i professor en la UA. Carlos Ferrando és graduat en esta disciplina i màster en Alt Rendiment Esportiu pel Comitè Olímpic Espanyol.

Traducir