Ángela Casanova queda cinquena amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya de Marxa

A nivell individual l’atleta de Benifairó va ser quarta d'Espanya en categoria Sub18 sobre una distància de 10.000 metres. L’esdeveniment es va celebrar diumenge passat a Sevilla.
Ángela Casanova.

L’atleta del Club d’Atletisme Safor Teika Ángela Casanova va competir amb la selecció valenciana en el Campionat d’Espanya Sub20 i Sub16 de Marxa per Federacions Autonòmiques, que es va celebrar diumenge passat a Sevilla. Casanova formava part de l’equip Sub20 (Junior), que va quedar en cinquena posició, per darrere de Madrid, Catalunya, Andalusia i Regió de Múrcia, sobre una distància de 10.000 metres.

A nivell individual va ser la quarta d’Espanya en categoria Sub18 (Juvenil) amb un crono de 52.32. «És un bon crono per a tractar-se del primer 10K que corria en la seua vida, i tenint en compte que era la primera competició de la temporada després de dos mesos sense campionats, per les restriccions a la Comunitat Valenciana», apunta el seu entrenador, Pau Roig. A més, la jove, de 17 anys, va competir amb xiques fins a quatre anys més grans que ella. En la classificació general Sub20 va entrar en la 12a posició d’entre 40 participants.